The PhitroniCs way

July 2, 2012

Cara bikin banyak account twitter dengan satu email

Filed under: Tips — Tags: , , , , — phitronic @ 8:27 am

seringkali kita pengen bikin akun twitter yang jumlahnya lebih dari satu, tetapi kita gak mau repot musti banyak – banyak bikin email. Saya punya tips nya nih, caranya gampang
1. buat email account di gmail.com ( kalau udah punya gak usah bikin
2. untuk pendaftaran tulis alamatemail+account yang pengen dibuat@gmail.com
3. contoh phitronic+twiterphitronic@gmail.com
4. Dijamin satu akun gmail bisa dipakai ngebuat berapa aja akun twitter.

selamat mencoba

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: